Home

Soli Deo Gloria treedt op in Voorhof

Soli Deo Gloria treedt op in Voorhof Biddinghuizen - 8 februari 2017.  In samenwerking met enthousiaste musici brengt Soli Deo Gloria, een koor van Urk, u op 20 mei in De Voorhof een "avond vol inhoudsvolle liedjes met inspirerende teksten". De muziek zal in het teken staan van het thema "Terug naar Huis", waarbij de levensweg en "ons uitzicht naar de hemel" centraal zullen staan.

"Samen met Soli Deo Gloria kijkt u verwachtingsvol uit naar een geweldige toekomst, en laat u zich hoopvol opbouwen voor de reis naar het Vaderhuis", schrijft de organisatie in een persbericht. "Natuurlijk ontbreekt het samen zingen met het koor niet". Verwachting, opbouw, inspiratie en hoop zullen uitgewerkt worden in zang en muziek. En dit alles onder de bekwame leiding van Jaap Kramer, in Biddinghuizen dirigent van Zon en Zegen.

De organisatie is in handen van www.zingenindekerk.nl, in samenwerking met de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. De avond in de Voorhof begint om 20.00 uur en de entree is vijf euro.

Behalve het concert in Biddinghuizen, zijn er ook optredens in Lutten, Groningen en Oud-Beijerland.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat