Home

Zon en Zegen uit Biddinghuizen geeft Lente concert op 7 mei

Zon en Zegen uit Biddinghuizen geeft Lente concert op 7 mei Biddinghuizen - 25 april 2022.  Het Christelijk Gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen organiseert op zaterdag 7 mei een Lente concert met medewerking van Rineke de Wit en Johan Bredewout.

"Zoals in de Lente de natuur altijd weer tot bloei komt, zo komt Zon en Zegen tot bloei, na een periode van 2 jaar, met wel en niet repeteren," laat het bestuur weten.

Uit dankbaarheid, dat zij weer kunnen zingen met elkaar, is er op 7 mei een concert in Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen.

Rineke de Wit en Johan Bredewout
Muzikale medewerking wordt deze avond verleend door Rineke de Wit – zij zingt als Sopraan, zingt solostukken in koorliederen en speelt Hobo – en door Johan Bredewout - hij begeleidt het koor op de vleugel en is te beluisteren, tijdens de instrumentale intermezzo's.

Inspirerend
De algehele leiding is in de professionele handen van de immer inspirerende dirigent van het koor Jaap Kramer.

"Komt allen, om samen een mooie muzikale avond te beleven en als u kunt zingen, kom eens naar de repetities op dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in De Voorhof, om de sfeer te proeven," laat het bestuur nog weten. Na de repetities zeggen de leden vaak: "We hebben weer heerlijk gezongen!"

Tot slot deelt het koor nog:
"Als wij muziek maken, komt alles bij elkaar
wat wij voelen en bedoelen
Alles wordt dan LICHTER daar."

Zon en Zegen hoop u op 7 mei te ontmoeten.

Datum: Zaterdag 7 mei a.s..
Plaats: Kerkcentrum De Voorhof, Akkerhof 3, Biddinghuizen
Tijd: Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Kaarten kosten € 10 per stuk en zijn verkrijgbaar bij: Boekenhuys Van der Walle Biddinghuizen, bij de leden van het koor, en aan de ingang van de zaal (indien nog in voorraad).


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat