Home

Najaarsconcert Zon en Zegen samen met mannenkoor

Najaarsconcert Zon en Zegen samen met mannenkoor Biddinghuizen - 20 september 2017.  Koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen houdt op zaterdag 21 oktober een najaarsconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het jaarlijkse najaarsconcert wordt dit jaar mede kleur gegeven door een samenwerking met mannenkoor 'Emmeloord' uit de gelijknamige plaats.

Het Christelijk gemengde koor Zon en Zegen, dat onder leiding staat van dirigent Jaap Kramer, geeft ieder jaar een concert, met ieder jaar een verrassende invulling. Soms door samen te werken met een bekende musicus, zoals vorig jaar met Sharon Kips, en soms door met een ander koor de avond in te vullen. Twee jaar geleden was dat bijvoorbeeld Glorify uit Meppel, dit jaar is het Christelijk Mannenkoor Emmeloord (CME).

Gratis entree
Beide koren zullen eigen stukken zingen, maar treden ook gezamenlijk op. Het concert begint om 20.00 uur, de kerkzaal gaat om 19.30 uur open. De entree voor dit concert is gratis. Wel wordt er aan het eind van het concert een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.



Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat