Home

Met Zon en Zegen zingend op weg naar Pasen

Met Zon en Zegen zingend op weg naar Pasen Biddinghuizen - 20 maart 2023.  Aan het begin van de Stille - of Goede - Week vindt in Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen de jaarlijkse Passiezangdienst plaats, georganiseerd door het koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen. De dienst begint om 19:00 uur.

Door het luisteren naar en het meezingen van nieuwe en vertrouwde passieliederen worden bezoekers voorbereid op de week die komt. Bovendien wordt er uitgekeken naar het feest van Pasen, waarin de opstanding gevierd wordt. Samen zingend op weg naar Pasen, want hoe donker het ook lijkt, er is altijd ergens licht.
 
Onder leiding van dirigent Jaap Kramer zal het koor Zon en Zegen en de samenzang deze avond begeleid worden door Ronald IJmker. De dienst begint om 19:00 uur, waarbij de kerkzaal om 18:30 uur open zal gaan. De toegang is gratis, er zal wel een collecte zijn voor de onkosten.
 
Zon en Zegen nodigt iedereen van harte uit om samen te komen zingen en te vieren tijdens deze bijzondere Passiezangdienst op zondagavond 2 april. Meer informatie is te vinden op de website van Zon en Zegen, www.zonenzegen.nl.


<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat