Home

Christelijk gemengd koor Zon en Zegen brengt oratorium Schepping tot leven

Christelijk gemengd koor Zon en Zegen brengt oratorium Schepping tot leven Biddinghuizen - 18 februari 2023.  Het christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen geeft op 18 maart een bijzonder concert in de Oosterkerk in Elburg. Het koor zal het oratorium Schepping uitvoeren.

Het oratorium is geschreven door de Nederlandse componist Johan Bredewout. Het belooft een muzikale avond te worden waarbij het verhaal van de Schepping uit de bijbel op indrukwekkende wijze tot leven wordt gebracht.

Onder leiding van dirigent Jaap Kramer zal het koor, samen met het orkest L'Orchestra Particolare, de muzikale vertolking van Schepping ten gehore brengen. De componist van het oratorium zal zelf de begeleiding op de vleugel verzorgen en Ronald IJmker zal het koor op het orgel begeleiden. De visuele (licht)presentaties die aan het concert worden toegevoegd zorgen voor een extra dimensie en maken het tot een onvergetelijke ervaring.

Het concert begint om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en kaartjes kosten 10 euro per stuk. Deze zijn te koop via de website van het koor, bij Boekenhuys Van der Walle in Biddinghuizen, via de Elburger Boekhandel, via de website en via de koorleden.

Het koor is nog op zoek naar sponsoren voor dit prachtige project. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina 'sponors' op www.zonenzegen.nl

Het belooft een bijzondere avond te worden waarbij het verhaal van de schepping op indrukwekkende wijze tot leven komt. Mis het niet en koop snel je kaartjes voor het concert van Zon en Zegen op 18 maart in de Oosterkerk in Elburg.


<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat