Home

Dankbaar op weg naar Kerst

Dankbaar op weg naar Kerst Biddinghuizen - 20 november 2023.  In dankbaarheid blikt Zon en Zegen terug op een buitengewoon concert op vrijdag 17 november in Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen. Voorzitter Tineke Stuifzand deelt haar enthousiasme: "Wat was het een prachtige avond. Alles viel op zijn plek; het was een Kerk vol Zang en Muziek. En dat de kerk zo vol zat dat er extra stoelen nodig waren en koorleden zelfs in de hal plaatsnamen, hadden we van tevoren niet durven dromen."

De avond was werkelijk fantastisch, met twee indrukwekkende koren (Zon en Zegen en Ailanthus), getalenteerde musici (Johan Bredewout en Rineke de Wit), en inspirerende dirigenten (Jaap Kramer en Marco Hoorn). Tineke Stuifzand benadrukt de cruciale rol van alle koorleden, zowel voor als achter de schermen, en dankt ook de technische ondersteuning en lichtexperts (Robert en Sven), evenals de kosters (Marie, Roelof) en de dames van De Buurman. "Het was een avond waarin we samen iets waardevols hebben gecreëerd en meegegeven, waarmee mensen vol verwachting kunnen uitkijken naar het Feest van het Licht en naar de toekomst, het Nieuwe Jeruzalem," concludeert ze.Het Feest van het Licht staat centraal in de kerstviering van Zon en Zegen op zondagavond 17 december tijdens de jaarlijkse Kerstsamenzangavond in De Voorhof. Het koor startte met dit initiatief nadat de jaarlijkse Volkskerstzang in Biddinghuizen stopte. Zon en Zegen is dankbaar dat zij als koor op deze zondag voor Kerst met het publiek mogen zingen en samen uitkijken naar de betekenisvolle geboorte van Jezus.

Zon en Zegen kijkt hoopvol uit naar de ontmoeting met iedereen op zondagavond 17 december en hoopt wederom op een (bijna) even drukbezochte kerk.

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat