Home

Boekenmarkt Zon en Zegen aanwezig op de Rommelmarkt in de tent

Boekenmarkt Zon en Zegen  aanwezig op de Rommelmarkt in de tent Biddinghuizen - 4 oktober 2023.  Op zaterdag 7 oktober aanstaande keert de boekenmarkt van het koor "Zon en Zegen" een klein beetje terug tijdens de Rommelmarkt. Deze markt, gehouden in de feesttent op het evenemententerrein Het Maaiveld aan de Verlengde Baan, zal plaatsvinden tussen 10.00 en 16.00 uur.

Gedurende meer dan 30 jaren bood de boekenmarkt van "Zon en Zegen" een enorme verscheidenheid aan tweedehands boeken aan, waarvan duizenden exemplaren hun weg vonden naar de boekenkasten van liefhebbers. Echter, met de sloop van de oude Voorhof verdween ook de vertrouwde locatie van de boekenmarkt.

Een groot deel van de boekenvoorraad werd veilig opgeslagen en zal nu worden aangeboden op de Rommelmarkt. Bezoekers kunnen tegen aantrekkelijke prijzen snuffelen tussen de diverse titels en mogelijk een nieuw juweeltje voor hun collectie vinden. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd, en belooft een aangename verrassing te zijn voor de boekenliefhebbers.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat